Warmtepomp Duratech+7 7KW

Warmtepomp Duratech+7 7KW

DURA7
€ 1.450,00
Inclusief belasting

Warmtepomp Duratech+7 7KW

Duratech Dura+ 7 zwembad warmtepomp

De Duratech 7 is een traditionele on/off warmtepomp. Bij de Duratech Dura+ warmtepomp heb je keuze uit 6 modellen, dus er is altijd een geschikt model voor de grootte van je zwembad. Ook zijn er 2 krachtstroom modellen beschikbaar. Met deze warmtepomp ben je in staat om het zwemseizoen te verlengen. Van april t/m oktober ben je zeker van lekker zwembadwater!

Deze warmtepomp heeft een digitale sturing en de pomp kan ook koelen. De omkasting van de warmtepomp is bestand tegen weersomstandigheden en daardoor gaat de pomp aanzienlijk langer mee. We adviseren deze Duratech 7 warmtepomp voor zwembaden tot maximaal 28m³. Hierbij gaan we uit van een zwemseizoen van april t/m oktober.

Rendement en verbruik Duratech 7

Hoeveel kW warmte haalt de pomp uit 1 kW energie?

Temperatuur

Warmteopbrengst

15°C

5,3 uit 1

26°C

5,8 uit 1

Het rendement van de Duratech 7 bij hoge buitentemperaturen is hoog te noemen. Hiermee is deze warmtepomp ideaal voor een zwemseizoen van april t/m oktober. Het rendement van deze warmtepomp bij lage temperaturen is hoog genoeg voor een zwemseizoen van april t/m oktober. Een hoger rendement zorgt uiteindelijk voor betere verwarmingsresultaten en lagere energiekosten.

DURATECH
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.