Spel - Luxantis

Spel - Luxantis

Haba 304358
Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 39,95
Inclusief belasting
Schaduwwezens gaan op pad om het kasteel Luxantis te veroveren. Ze kunnen enkel gestopt worden met behulp van de betoverde voorwerpen uit het magische lichtwoudlabyrint. De spelers laten de lichtjes branden en moeten de positie ervan goed onthouden, want enkel de velden met blauwe lichtjes zijn veilig. Bovendien moeten ze tijdens de zoektocht naar voorwerpen goed overleggen en proberen de gevaarlijke rode dwaallichtjes te vermijden. Door het interactieve led-spelbord en de onberekenbare dobbelsteen kan elke ronde in het spel echter een onverwachte wending nemen. Wordt geleverd zonder batterijen (3x 1,5 V AA).

spel-highLIGHT: interactief spelbord met ledlabyrint

• spelplezier dat samenwerking bevordert en spannend blijft tot het einde

• moeilijkheidsgraad kan aangepast worden

• omvangrijke marketingacties gepland in het najaar van 2018

inhoud: 1 spelbord Lichtwoudlabyrint met led techniek, 4 transparante speelfiguren, 1 spelbord Weg naar het kasteel Luxantis, 36 kaarten met schaduwwezens, 24 boomkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding.
Een geheugen- en verzamelspel dat samenwerking bevordert.
Afmeting
35.10 x 35.30 x 7.00 cm
Leeftijd
5j - 7j
Leeftijd Detail
6j - 99j
Recupel
0.00
Thema
Gezelschapspellen
Gewicht (kg)
1.41
Product omschrijving
Spel - Luxantis
Merk
Haba
HABA
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.