Machiavelli Deluxe
Machiavelli Deluxe
Machiavelli Deluxe
Machiavelli Deluxe

Machiavelli Deluxe

999-MAC03
€ 24,99
Inclusief belasting
Machiavelli Deluxe
Machiavelli Deluxe
Het intrigerende kaartspel met 2 uitbreidingen in 1 doos!

Deze nieuwe editie van het populaire kaartspel Machiavelli bevat het herziene basisspel inclusief de 15 actiekaarten, de uitbreiding “De donkere landen” en een volledig nieuwe set “De donkere figuren”.

In Machiavelli kruip je elke ronde in de huid van een ander karakter. Dat geeft je speciale eigenschappen, waarmee je de andere spelers kunt manipuleren. Bluf en finesse zijn vereist om veel goud te verzamelen en daarmee gebouwen in je eigen stad te bouwen. Wie uiteindelijk de stad met de meeste punten heeft, wint het spel.

De karakter- en gebouwenkaarten uit het basisspel en “De donkere landen” zijn opnieuw bekeken en herschreven. Deze bieden naast de nieuwe kaarten van “De donkere figuren” enorme variatie en speelplezier.

Machiavelli Deluxe zit vol bluf en intrige en is bij uitstek geschikt om met 5 of meer spelers te spelen, maar is ook ontzettend leuk met kleinere spelersaantallen.

Aantal spelers: 2-8
Leeftijd: 10-99 jaar
Speelduur: 30-60 min.
Afmeting
26,7 x 26,7 x 5,5 cm
Leeftijd
7j - 12j
Leeftijd Detail
10j+
Recupel
0.00
Thema
Familiespellen
Extra Omschrijving 1
Kode :999MAC03
Gewicht (kg)
0.82
Type
SPEELGOED
Product omschrijving
Machiavelli Deluxe
Merk
999 Games
999 GAMES
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.