Recycle
Recycle
Recycle
Recycle

Recycle

999-REC01
€ 10,99
Inclusief belasting
Recycle

Recycle

Scheid flessen, blikjes, bekers en papier van elkaar en verwerk ze in de recyclingfabriek tot bruikbaar materiaal. Daar verdien je geld mee. Helaas produceer je tijdens het recyclingproces vaak teveel nieuw afval, dat je op soms illegale wijze moet vernietigen. Verdien jij het meeste geld met je afval?

Er liggen 4 fabrieken op tafel. Als je aan de beurt bent, leg je 1 of meer kaarten van dezelfde soort bij een fabriek. Liggen er daarna 4 of meer, dan worden de kaarten verwerkt en krijg je de bovenste fabriekskaart. Die is geld waard. Je moet echter ook de kaarten die aan de andere kant van de fabriek liggen in je hand nemen. Heb je teveel afval, dan levert dat strafpunten op. Alleen fabrieken waarvan je aan het einde van het spel 2 of meer kaarten hebt, leveren geld op. De speler met het meeste geld wint. 

Recycle heeft eenvoudige spelregels, maar verrassend veel diepgang. Daardoor is het spel geschikt voor families en gevorderde spelers. 

Vanaf 8 jaar
3-5 spelers
30 minuten
Afmeting
12,3 x 9,7 x 2 cm
Leeftijd
7j - 12j
Leeftijd Detail
8j+
Recupel
0.00
Thema
Familiespellen
Extra Omschrijving 1
Kode :999REC01
Gewicht (kg)
0.22
Type
SPEELGOED
Product omschrijving
Recycle
Merk
999 Games
999 GAMES
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.