Catan: Kooplieden & Barbaren
Catan: Kooplieden & Barbaren
Catan: Kooplieden & Barbaren
Catan: Kooplieden & Barbaren

Catan: Kooplieden & Barbaren

999-KOL20B
€ 35,99
Inclusief belasting
Catan: Kooplieden & Barbaren
Catan: Kooplieden & Barbaren

De derde grote uitbreiding van Catan. Kooplieden & Barbaren bevat 4 varianten op Catan én 5 nieuwe uitdagende scenario's, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden en Ridders gecombineerd kunnen worden.
Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant 'Gebeurtenissen op Catan', waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vijf compleet nieuwe scenario's, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige 'Vissers van Catan', via 'De Trektocht' naar het slotscenario 'Kooplieden & Barbaren', dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige 'Steden & Ridders'. Kooplieden & Barbaren biedt een verzameling nieuwe elementen om van Catan weer een geheel nieuwe spelervaring te maken.
Tactische tips
Omdat deze uitbreiding zoveel verschillende varianten en scenario’s bevat, is het niet mogelijk om tactische tips te geven.
Wel raden we aan om de volgorde van de scenario’s aan te houden. Zo loopt de moeilijkheidsgraad steeds een beetje op, waardoor de stap naar het volgende scenario niet te groot is.

Aantal spelers: 3-4
Moeilijkheidsgraad: 4
Speelduur: 70
Leeftijd: 10
2007
Klaus Teuber
Afmeting
29,7 x 29,7 x 7,2 cm
Leeftijd
12j+
Leeftijd Detail
12j - 99j
Recupel
0.00
Thema
Spellen
Extra Omschrijving 1
Kode :999KOL20B
Gewicht (kg)
0.94
Type
SPEELGOED
Product omschrijving
Catan: Kooplieden & Barbaren
Merk
999 Games
999 GAMES
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.