Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt
Rakker Kakt

Rakker Kakt

Goliath 30684006
€ 24,99
Inclusief belasting
Rakker Kakt
'Het is tijd om je puppy uit te laten.. Oeps! Waar komen die vieze geluiden vandaan? Het lijkt erop dat Het is tijd om je puppy uit te laten.. Oeps! Waar komen die vieze geluiden vandaan? Het lijkt erop dat Rakker teveel heeft gegeten! Hopelijk brengt een wandeling zijn darmen weer op orde.

Spelomschrijving
Het doel van Rakker Kakt is het verzamelen van ‘scheet’-munten!
Zet Rakker Kakt in het midden neer en doe zijn halsband om. Geef hem een hondenbrokje en stop de grote brok in zijn mond. Nu rolt de eerste speler de dobbelsteen. Het cijfer op de dobbelsteen geeft aan hoe vaak je in de halsband moet knijpen. De scheetgeluidjes geven aan of je hebt geknepen. Nu is de volgende speler aan de beurt. Degene die de laatste kneep mag doen als het brokje er bij Rakker aan de achterkant weer uit komt heeft een scheetmunt verdiend! De eerste die 3 scheetmunten heeft wint het spel!

Inhoud
- 1 Rakker
- 1 Hondenbrokje
- 1 dobbelsteen
- 1 spelbeschrijving

2-5 spelers
Speelduur: 20 minuten
Afmeting
267 x 267 x 90 mm
Leeftijd
3j - 5j
Leeftijd Detail
4+
Recupel
0.00
Thema
Actiespel
Batterijtype
267 x 267 x 90 mm
Gewicht (kg)
750.00
Recupeltype
0.00
Type
SPEELGOED
Product omschrijving
Rakker Kakt
Merk
Goliath
GOLIATH
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.