75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren
75948 Zweinstein Klokkentoren

75948 Zweinstein Klokkentoren

Lego 75948
€ 69,95
Inclusief belasting
75948 Zweinstein Klokkentoren
Stap beroemde locaties uit de Harry Potter films binnen met de Zweinstein Klokkentoren speelset! Ga samen met Harry, Hermelien Griffel en hun vrienden naar het kantoor van Perkamentus, volg een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten en bekijk de ziekenzaal en badkamer van de klassenoudsten. Verzet de klok om een tijdverdrijver-avontuur te beleven, maar zorg ervoor dat je op tijd terug bent om de winterse versieringen en de bewegende 'dans'-functie voor het Kerstbal te zien. Als je eenmaal binnen bent geweest in de toren vol personages en details uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker wil je er nooit meer weg!

Laat fans van Harry Potter van 9 jaar en ouder een magische wereld binnenstappen met de LEGO Harry Potter 75948 Zweinstein Klokkentoren set. Dankzij de 8 minifiguren en beroemde locaties uit Harry Potter en de Gevangene van Azkaban en Harry Potter en de Vuurbeker kunnen kinderen helemaal opgaan in een fantasiewereld vol speelplezier. Of ze nu naar het kantoor van Perkamentus gaan, een les Verweer tegen de Zwarte Kunsten volgen, een reis door de tijd maken door de torenklok te verzetten of zich vermaken op het Kerstbal met de 'dans'-functie... als ze de Zweinstein Klokkentoren eenmaal binnengaan, willen ze er nooit meer weg!

Aantal stukjes: 922

Kenmerken:
• Inclusief 8 Harry Potter minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel, Fleur Delacour, Carlo Kannewasser, Viktor Kruml, Albus Perkamentus en Madame Mallemour.
• Alle figuren worden geleverd met een toverstok en dragen hun kleding voor het Kerstbal.
• Deze Harry Potter LEGO speelgoedset bestaat uit de Zweinstein Klokkentoren van 3 verdiepingen met de entreehal, het leslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten, de ziekenzaal, de badkamer van de klassenoudsten, het kantoor van Perkamentus en een gedeelte met winterse versieringen voor het Kerstbal.
• Met een mechanisme om de klok te verzetten zodat kinderen tijdreisavonturen kunnen beleven met de tijdverdrijver en een 'dans'-functie waarmee het Kerstbal echt goed los komt!
• In de entreehal staan een kist en de Vuurbeker.
• In het leslokaal voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten vind je een tafel, een stoel, toverdranken, een glazen vitrine, een boek, een bureau met een inktpot en een ganzenveer, een bouwbare lamp en een schoolbord.
• In de ziekenzaal staan 2 bedden en 2 bouwbare lampen.
• De badkamer van de klassenoudsten heeft een glas-in-loodraam met een zeemeermin.
• In het kantoor van Perkamentus staan een stoel en een bureau met een inktpot en een ganzenveer, de Hersenpan en het Zwaard van Griffoendor.
• Het gedeelte van het Kerstbal is inclusief 2 winterse tafels met 2 glazen, een bouwbare ijssculptuur en een kerstboom.
• De Zweinstein Klokkentoren is ca. 35 cm hoog, 34 cm breed en 18 cm diep.
Afmeting
35.4 x 37.8 x 9.4 cm
Leeftijd
7j - 12j
Leeftijd Detail
9+
Recupel
0.00
Thema
Harry Potter TM
Recupeltype
Speelgoed
Product omschrijving
75948 Zweinstein Klokkentoren
Merk
LEGO Harry Potter
No reviews

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.