42078 Mack Anthem
42078 Mack Anthem
42078 Mack Anthem
42078 Mack Anthem

42078 Mack Anthem

Lego 42078
€ 147,50
Inclusief belasting
42078 Mack Anthem
Geniet van de plezierige en innovatieve bouwervaring die deze uitzonderlijke 2-in-1 LEGO Technic replica van de Mack Anthem truck biedt. Dit enorm gedetailleerde model is ontwikkeld in samenwerking met Mack Trucks Inc. en zit boordevol realistische details en functies. Als je de deuren opent, zie je een uitstekend uitgeruste cabine met een gedetailleerd dashboard, een stuur, zonnekleppen, verstelbare stoelen en een bed. Onder de motorkap vind je een 6-cilinder motor met bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator. Zet de vrachtwagen in de juiste positie, laat de steunpoten zakken, zet ze goed vast en gebruik de gesynchroniseerde kraanarmen om de container op de afneembare aanhanger te plaatsen. Als je zin hebt in een nieuwe bouwuitdaging, kun je het model ombouwen tot de iconische Mack LR vuilniswagen met vele authentieke details.

Aantal stukjes: 2595

Verken hypermoderne techniek en design met deze authentieke LEGO Technic replica van de Mack Anthem vrachtwagen met aanhanger. Dit model is ontwikkeld in samenwerking met Mack Trucks Inc. en bevat allerlei realistische technische details en functies, waaronder besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder motor met werkende zuigers en een draaiende radiatorventilator. De afneembare aanhanger heeft uitschuifbare steunvoeten, werkende landingspoten, gesynchroniseerde kraanarmen met de mogelijkheid om via de zijkant te laden en een laadbare container met vergrendelbare deuren. De bestuurderscabine heeft deuren die je kunt openen, verstelbare stoelen, een gedetailleerd dashboard, een stuur, zonnekleppen en een bed. Deze geavanceerde 2-in-1 bouwset is ook voorzien van een Mack bulldog-ornament op de motorkap en kan worden omgebouwd tot een gedetailleerde replica van de iconische Mack LR vuilniswagen.


• De truck heeft een levensechte, prachtig ontworpen carrosserie, besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator. De gedetailleerde bestuurderscabine heeft deuren die open kunnen, verstelbare stoelen, een stuur, een dashboard, zonnekleppen, een bed en verstelbare buitenspiegels.
• Inclusief een afneembare aanhanger met uitschuifbare steunvoeten, landingspoten, gesynchroniseerde kraanarmen en een container met vergrendelbare deuren.
• Ook inclusief speciale elementen met opdruk en het logo van de producent, plus een iconisch Mack bulldog-ornament voor op de motorkap en verschillende authentieke stickers.
• Bewonder het realistische kleurenschema met grijs, zwart, wit en groen.
• Zet de vrachtwagen in de juiste positie, laat de steunvoeten zakken en gebruik de gesynchroniseerde kraanarmen om de container vanaf de zijkant op de aanhanger te plaatsen.
• Onder de motorkap vind je een gedetailleerde lijnmotor met 6 cilinders, bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator.
• Via de zijpanelen krijg je toegang tot de brandstoftanks.
• Deze geavanceerde LEGO Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.
• De set bevat meer dan 2590 onderdelen en is geschikt voor kinderen van 11-16 jaar.
• 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een replica van de beroemde Mack LR vuilniswagen.
• Bouwinstructies voor de Mack LR vuilniswagen zijn beschikbaar via LEGO.nl/technic.
• De Mack Anthem vrachtwagen plus aanhanger met uitgeschoven kraanarm en landingspoten is ca. 27 cm hoog, 83 cm lang en 18 cm breed, en ca. 22 cm hoog en 15 cm breed met ingetrokken kraanarm en landingspoten.
• De Mack LR met de vorken en container omlaag is ca. 19 cm hoog, 58 cm lang en 17 cm breed, en ca. 33 cm hoog met de vorken en container omhoog.
Afmeting
58,2 x 48 x 12,4 cm
Leeftijd
12j+
Leeftijd Detail
11-16
Recupel
0.00
Thema
Technic
Gewicht (kg)
3.79
Recupeltype
Speelgoed
Type
SPEELGOED
Product omschrijving
42078 Mack Anthem
Merk
LEGO Technic
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.