70654 Dieselnaut
70654 Dieselnaut
70654 Dieselnaut
70654 Dieselnaut
70654 Dieselnaut
70654 Dieselnaut

70654 Dieselnaut

Lego 70654
Niet op voorraad
€ 92,35
Inclusief belasting
Pas op! Iron Baron, Heavy Metal, Skullbreaker en Muzzle vallen aan in hun krachtige LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut tank! Pak je wapens en houd ze samen met Teen Wu, Jay en Zane tegen. Ontwijk de wapens met veermechanisme en de kraan met ninjagrijper van de Dieselnaut. Voorkom dat je gevangen wordt genomen in de gevangenis van dit monsterlijke voertuig en zorg ervoor dat die wrede drakenjagers het volledige Drakenharnas niet in handen krijgen!

Aantal stukjes: 1179

Werk samen met de ninjastrijders Teen Wu, Jay en Zane en strijd tegen de LEGO NINJAGO 70654 Dieselnaut tank met draaibare geschutskoepels met veermechanisme, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een minifiguurplatform met een dak dat volledig open kan, een kraanfunctie, een gevangenis en een verborgen wapenrek. De set is inclusief een standbeeld met alle 4 de te verzamelen Drakenharnaselementen, plus 7 LEGO NINJAGO minifiguren met diverse wapens.


• Inclusief 7 LEGO NINJAGO minifiguren: Teen Wu, Jay, Zane, Iron Baron, Heavy Metal, Muzzle en Skullbreaker.
• De Dieselnaut tank van de drakenjagers is voorzien van een minifiguurcockpit die open kan, een platform met een dak dat open kan met ruimte voor maximaal 2 slechteriken, 2 draaiende geschutskoepels (elk met een wapen met veermechanisme), een kraanfunctie, een afneembare en te openen gevangenis voor maximaal 3 minifiguren en een verborgen vak achterin met een afneembaar, inklapbaar wapenrek, 3 speren, een halvemaanzwaard en een tanto.
• Het standbeeld bevat afneembare Drakenharnaselementen: de Drakenhelm, de Drakenborstplaat, het Drakenbotzwaard en het Drakenschild.
• Bedien de kraan van de Dieselnaut om ninjastrijders of het standbeeld te grijpen en op te tillen.
• Wapens: Teen Wu's bouwbare katana, Jay's kusarigama en bouwbare katana, Zane's pijl en boog, Iron Barons staf, tanto en cyborgarm, Heavy Metals Vengestone Chain geweer, Muzzles speer en Skullbreakers zeis.
• Ook inclusief een pijlkokerelement voor Zane.
• Speel je lievelingsscènes na uit de tv-serie NINJAGO Masters of Spinjitzu.
• Je vindt nog meer onderdelen van het Drakenharnas in de sets 70650 Destiny's Wing, 70652 Stormbringer, 70653 Firstbourne en 70655 Drakenkuil.
• De Dieselnaut is ca. 18 cm hoog, 49 cm lang en 23 cm breed.
Afmeting
48 x 37,8 x 9,4 cm
Leeftijd
12j+
Leeftijd Detail
9-14
Recupel
0.00
Thema
Ninjago
Gewicht (kg)
1.72
Recupeltype
Speelgoed
Product omschrijving
70654 Dieselnaut
Merk
LEGO NINJAGO
No reviews
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.